Cautare

640 de rezultate pentru "note la titularizare bistrita nasaud" (7.16 secunde)
Acum citiva ani, la fiecare sedinta de Consiliu Local, reporterul Monitorului care asista la sedinta, acorda note consilierilor, in functie de activitatea lor in timpul sedintelor.
instanţă, un Parchet al găinarilor, la care erau aduşi doar peştii mici, a soliciat să ... Analistului politic Victor Niţelea, care este invitat la toate emisiunile de dezabatere unde este chemată ... la o înlocuire pe criterii politice.
ßi asta pentru ca nu putem sa-i trimitem acasa de la Parlament pe toti cei care au avut cate o functie in fostul partid sau sa-i scoatem de la guvernare pe cei care organizau destinele studentilor comunisti.
Eu, cu mintea mea cea proasta, credeam ca patrioti au fost cei care au luptat in munti, care au murit in inchisori sau la Canal. ... Ati vazut pe la TV ca multe note informative contineau mizerii, referiri la viata particulara si nu actiuni politice.
Adio note la sport. Din 2023, toti elevii vor primi calificative la educatie fizica. ... Ei cred ca masura gandita la ministerul Educatiei va ingropa sportul, care va deveni ora de pauza sau de socializare, mai ales la liceu.
Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu a spus ca isi doreste eliminarea "goanei dupa note" in scoli si ca schimbarile mari in educatie vor avea loc abia de anul viitor. Declaratiile au fost facute la Colegiul Sfantul Sava din Bucuresti, unde ministrul a participat la deschiderea noului an scolar.
De multe ori, programele scolare sunt excesiv de incarcate, pustanii fiind bombardati si siliti sa toceasca la tot soiul de materii.
Miercuri, 22 mai, ora 20:00, la Sun Sensations Beach Club (Sun Plaza), Stefan Stan, prima "Voce a Romaniei", va lansa "Povestea mea", primul sau album produs de Universal Music Romania.
Sarbu a primit 369 de voturi “pentru“ din partea delegatilor la Conferinta Judeteana a partidului si patru “impotriva“. Senatorul Sarbu a asigurat interimatul la conducerea PSD Timis dupa ce fosta conducere a demisionat, in vara anului trecut, motivand ca isi asuma rezultatul slab la alegerile locale.
In locul Biroului Permanent Judetean a fost numit un comitet interimar, condus de vicepresedintele PD la nivel national, Ioan Olteanu, care preia practic atributiile presedintelui organizatiei judetene.
Geoana mai acuza si interpretarea abuziva a prevederilor legale referitoare la incompatibilitatile presedintilor si ale vicepresedintilor consiliilor judetene membri in Autoritatile Teritoriale pentru Ordine Publica, astfel incat prefectul sa-i poata demite pe cei care sunt membri PSD.
O condamnare de sase luni de inchisoare a primit si Alexandru Crisan senior • In ciuda unui prejudiciu de peste sase miliarde de lei, cei doi Crisan ar putea scapa de executarea pedepsei, intrucit perioada in care au stat in arest coincide cu lunile de condamnare • Alexandru Crisan junior a fost trimis in judecata si de Parchetul de pe linga Inalta Curte de Casatie si Justitie • Uzina de Reparatii din Rovinari la care Crisan a fost patron nu reuseste nici in prezent sa isi revina Alexandru Crisan junior, fostul patron al UREX Rovinari, societate pe care a falimentat-o, a fost condamnat de o instanta din Bistrita la opt luni de inchisoare, pentru infractiunea de inselaciune.
Organizatia PSD Gorj a primit, anul trecut, cele mai multe sponsorizari dintre formatiunile politice din judet, sumele virate din partea agentilor economici ajungind la 1,3 miliarde de lei.
Astfel, deputatul Cezar Preda pretinde ca PD a ajuns prima forta politica a tarii si ca, in aceste conditii, trebuie sa aiba intaietate la carma guvernarii.
La manifestare au participat numerosi primari din judet, dintre care amintim pe Mariana Gaju, primarul localitatii Cumpana, Gheorghe Grameni, primarul de la Mihai Viteazu, primarul localitatii Gradina, Ion Melcea, dar si presedintele Organizatiei Judetene a PNL Constanta, deputatul Gheorghe Dragomir.
Gigi Becali este convins ca amanarea meciului cu Gloria Bistrita ii va ajuta pe stelisti sa invinga pe Sevilla in etapa a treia a Ligii Campionilor, partida care va avea loc la 23 octombrie".
Vicepresedintele PSD Victor Ponta a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, la Bistrita, ca Marian Vanghelie este "atat de filosof", incat nici el nu il poate intelege, adaugand ca, la glumele facute de liderul PSD Bucuresti nu ii vine niciodata sa rada.Victor Ponta a raspuns astfel unei intrebari adresata de un jurnalist care a vrut sa stie daca vicepresedintele PSD a figurat pe vreo lista cu candidati ai PSD in Bucuresti, asa cum a sustinut liderul organizatiei din Capitala.
1100 de lei pentru un functionar de la Primaria din Bistrita si chiar 1. 500 de lei pentru un muncitor de la santierul naval Orsova. Iepurasul angajatilor de la Primaria Bistrita este bogat anul acesta.
Dupa aplicarea masurilor de austeritate va avea loc o remaniere guvernamentala, a declarat vicepresedintele PDL Ioan Oltean in cadrul unei conferinte de presa la Bistrita. ... Declaratia a fost facuta vineri, in cadrul unei conferinte de presa, la Bistrita.
Primii patru sunt cvasi-necunoscuti, ultimii doi se intorc la sefia ministerelor dupa 10, respectiv 16 ani. ... Aflat la primul mandat de parlamentar, Ialomitianu a fost director la Finante in Brasov. Nici inlocuitorul lui Adriean Videanu la sefia Ministerului Economiei, Ion Ariton nu e chiar mai celebru.
google-analytics.com